https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Antwerpen

Prachtig Communiefeest bij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een communiefeest bij Antwerpen

Aan het speuren naar een knappe zaal om een communiefeest te houden nabij Antwerpen? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze prachtplek nabij Antwerpen heeft alles in huis om van een communiefeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een communiefeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Antwerpen. Kort samengevat, voor een op en top perfect communiefeest bij Antwerpen, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Antwerpen voor klassevolle communiefeesten

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft communiefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Antwerpen badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een communiefeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Antwerpen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een communiefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Antwerpen absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een communiefeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Antwerpen en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw communiefeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Antwerpen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een communiefeest bij Antwerpen? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Verken onze site.