https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Zandhoven

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Zandhoven

Bent u op zoek naar een knappe stek om een bedrijfsfeest te vieren in de buurt van Zandhoven? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze rustige locatie gelegen bij Zandhoven heeft alles in huis om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Zandhoven. Kort samengevat, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Zandhoven, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Zandhoven voor klassevolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent bedrijfsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Zandhoven noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zandhoven ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Zandhoven en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle bedrijfsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Zandhoven? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Verken onze site.