https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Wommelgem

Prachtig Bedrijfsfeest bij Wommelgem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Wommelgem

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een bedrijfsfeest te laten plaatsvinden nabij Wommelgem? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze prachtplek gelegen bij Wommelgem beschikt over alle troeven om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai bedrijfsfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wommelgem. Kortom, voor een perfect bedrijfsfeest bij Wommelgem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Wommelgem voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent bedrijfsfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Wommelgem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wommelgem ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Wommelgem echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Wommelgem en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Wommelgem? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.