https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Wiekevorst

Mooi Bedrijfsfeest nabij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsfeest bij Wiekevorst

Bent u op zoek naar een geschikte stek om een bedrijfsfeest te laten doorgaan bij Wiekevorst? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Deze rustige locatie vlakbij Wiekevorst heeft alles om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Dus, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Wiekevorst, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Wiekevorst voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Wiekevorst noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Wiekevorst als het gaat over de organisatie van succesrijke bedrijfsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wiekevorst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Wiekevorst? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Kijk op onze site.