https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Vremde

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Vremde

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Vremde

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een bedrijfsfeest te houden nabij Vremde? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze prachtplek vlakbij Vremde is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Vremde. Kort samengevat, voor een gedroomd bedrijfsfeest bij Vremde, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Vremde voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Vremde badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Vremde en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Vremde ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Vremde echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Vremde en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme bedrijfsfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest in de buurt van Vremde? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Kijk op onze site.