https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Vilvoorde

Mooi Bedrijfsfeest bij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Vilvoorde

Toevallig op zoek naar een knappe stek om een bedrijfsfeest te vieren nabij Vilvoorde? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Vilvoorde is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique bedrijfsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Vilvoorde. Kortom, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Vilvoorde, één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Vilvoorde voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent bedrijfsfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Vilvoorde noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Vilvoorde en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Vilvoorde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!