https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Ter Elst

Mooi Bedrijfsfeest nabij Ter Elst

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Ter Elst

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een bedrijfsfeest te organiseren vlakbij Ter Elst? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Dit mooie, rustige oord bij Ter Elst heeft alles om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor bedrijfsfeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique bedrijfsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ter Elst. Kortom, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Ter Elst, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Ter Elst voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Ter Elst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Ter Elst en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Ter Elst ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Ter Elst absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan onze vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Ter Elst en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die nodig is om van uw bedrijfsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Ter Elst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Ter Elst? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Verken onze site.