https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Sint-Katelijne-Waver

Mooi Bedrijfsfeest nabij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Sint-Katelijne-Waver

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een bedrijfsfeest te houden in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Sint-Katelijne-Waver heeft alles in huis om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique bedrijfsfeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kort gezegd, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Sint-Katelijne-Waver, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Sint-Katelijne-Waver voor chique bedrijfsfeesten

De immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver als het aankomt op het inrichten van sublieme bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Sint-Katelijne-Waver? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.