https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Schilde

Mooi Bedrijfsfeest bij Schilde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsfeest bij Schilde

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een bedrijfsfeest te vieren in de buurt van Schilde? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze rustige locatie gelegen bij Schilde beschikt over alle troeven om van een bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schilde. Kort samengevat, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Schilde, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Schilde voor klassevolle bedrijfsfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft bedrijfsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schilde baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Schilde en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schilde ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Schilde als het aankomt op het inrichten van stijlvolle bedrijfsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest bij Schilde? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.