https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Schelle

Prachtig Bedrijfsfeest bij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Schelle

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een bedrijfsfeest te houden nabij Schelle? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Schelle beschikt over alle troeven om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor bedrijfsfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schelle. Kort gezegd, voor een gedroomd bedrijfsfeest bij Schelle, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Schelle voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schelle badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Schelle noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schelle ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schelle absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Schelle en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle bedrijfsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schelle staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een bedrijfsfeest bij Schelle? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.