https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Ranst

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Ranst

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsfeest bij Ranst

Aan het speuren naar een geschikte plaats om een bedrijfsfeest te laten doorgaan in de buurt van Ranst? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze prachtplek bij Ranst beschikt over alle troeven om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een bedrijfsfeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Ranst. Kortom, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Ranst, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Ranst voor chique bedrijfsfeesten

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Ranst baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste plek nabij Ranst en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Ranst ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Ranst en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme bedrijfsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Ranst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest bij Ranst? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.