https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Putte

Mooi Bedrijfsfeest nabij Putte

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsfeest bij Putte

Bent u op zoek naar een leuke plek om een bedrijfsfeest te laten doorgaan vlakbij Putte? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Putte is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn heel geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Putte. Kort gezegd, voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Putte, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Putte voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Putte badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste parel nabij Putte noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Putte ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Putte echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Putte en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Putte zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een bedrijfsfeest in de buurt van Putte? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Verken onze site.