https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Nijlen

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Nijlen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een geschikte plaats om een bedrijfsfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Nijlen? Dan is het Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Nijlen is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique bedrijfsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Nijlen. Kortom, voor een gedroomd bedrijfsfeest bij Nijlen, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Nijlen voor klassevolle bedrijfsfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Nijlen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Nijlen en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Nijlen ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Nijlen absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Nijlen als het gaat over het inrichten van stijlvolle bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Nijlen? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Verken onze site.