https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Niel

Mooi Bedrijfsfeest bij Niel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsfeest bij Niel

Aan het speuren naar een fraaie zaal om een bedrijfsfeest te houden in de buurt van Niel? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Niel heeft alles om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor bedrijfsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique bedrijfsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Niel. Kortom, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Niel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Niel voor chique bedrijfsfeesten

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Niel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Niel noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Niel ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Niel echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Niel en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme bedrijfsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw bedrijfsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest in de buurt van Niel? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Verken onze site.