https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Mortsel

Prachtig Bedrijfsfeest bij Mortsel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsfeest bij Mortsel

Op zoek naar een ideale stek om een bedrijfsfeest te organiseren nabij Mortsel? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Mortsel is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Mortsel. Kort gezegd, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Mortsel, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Mortsel voor klassevolle bedrijfsfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Mortsel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste parel nabij Mortsel noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Mortsel niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Mortsel en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke bedrijfsfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Mortsel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een bedrijfsfeest in de buurt van Mortsel? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Verken onze site.