https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Millegem

Mooi Bedrijfsfeest bij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Millegem

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een bedrijfsfeest te vieren vlakbij Millegem? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje in de buurt van Millegem heeft alles om van een bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Millegem. Dus, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Millegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Millegem voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent bedrijfsfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Millegem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Millegem noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Millegem ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Millegem echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door de talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een bedrijfsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Millegem als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Millegem? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Verken onze site.