https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Melkouwen

Prachtig Bedrijfsfeest bij Melkouwen

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsfeest bij Melkouwen

Toevallig op zoek naar een ideale plek om een bedrijfsfeest te laten plaatsvinden nabij Melkouwen? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze rustige locatie vlakbij Melkouwen heeft alles in huis om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique bedrijfsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Melkouwen. Dus, voor een perfect bedrijfsfeest bij Melkouwen, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Melkouwen voor chique bedrijfsfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft bedrijfsfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Melkouwen en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Melkouwen ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Melkouwen niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Melkouwen als het gaat over het organiseren van stijlvolle bedrijfsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Melkouwen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Melkouwen? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.