https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Machelen

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Machelen

Bent u op zoek naar een geschikte zaal om een bedrijfsfeest te houden bij Machelen? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Dit mooie, rustige oord vlakbij Machelen beschikt over alle troeven om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Machelen. Kortom, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Machelen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Machelen voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Machelen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Machelen noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Machelen ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Machelen niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij onze vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Machelen als het aankomt op het inrichten van stijlvolle bedrijfsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw bedrijfsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Machelen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!