https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Lint

Mooi Bedrijfsfeest nabij Lint

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Lint

Toevallig op zoek naar een knappe zaal om een bedrijfsfeest te organiseren bij Lint? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Lint heeft alles in huis om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Lint. Kortom, voor een perfect bedrijfsfeest bij Lint, één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Lint voor klassevolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Lint baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Lint noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lint ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lint niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Lint als het gaat over het inrichten van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Lint zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Lint? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Kijk op onze site.