https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Lier

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Lier

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsfeest bij Lier

Aan het speuren naar een ideale stek om een bedrijfsfeest te organiseren nabij Lier? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Lier heeft alles in huis om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Lier. Dus, voor een perfect bedrijfsfeest bij Lier, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Lier voor chique bedrijfsfeesten

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent bedrijfsfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Lier baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Lier en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lier ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Lier absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Lier als het aankomt op het organiseren van stijlvolle bedrijfsfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest bij Lier? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.