https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Kontich

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Kontich

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Kontich

Bent u op zoek naar een geschikte gelegenheid om een bedrijfsfeest te organiseren nabij Kontich? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Deze rustige locatie nabij Kontich is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Kontich. Dus, voor een perfect bedrijfsfeest bij Kontich, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Kontich voor chique bedrijfsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Kontich baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Kontich noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kontich ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Kontich echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Kontich als het gaat over het organiseren van succesrijke bedrijfsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een bedrijfsfeest bij Kontich? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.