https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Koningshooikt

Prachtig Bedrijfsfeest bij Koningshooikt

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Koningshooikt

Aan het speuren naar een fraaie stek om een bedrijfsfeest te houden bij Koningshooikt? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust bij Koningshooikt is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai bedrijfsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Koningshooikt. Kort samengevat, voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Koningshooikt, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Koningshooikt voor chique bedrijfsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Koningshooikt noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door de talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Koningshooikt als het gaat over het organiseren van sublieme bedrijfsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Koningshooikt? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.