https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Hove

Mooi Bedrijfsfeest nabij Hove

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Hove

Op zoek naar een ideale gelegenheid om een bedrijfsfeest te laten plaatsvinden bij Hove? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Hove is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique bedrijfsfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hove. Kortom, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Hove, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Hove voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hove baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Hove noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hove ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Hove echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Hove en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Hove staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Hove? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Verken onze site.