https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Herenthout

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Herenthout

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Herenthout

Bent u op zoek naar een mooie zaal om een bedrijfsfeest te organiseren nabij Herenthout? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Herenthout is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herenthout. Kort samengevat, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Herenthout, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Herenthout voor klassevolle bedrijfsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Herenthout baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Herenthout noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herenthout ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Herenthout als het gaat over het inrichten van succesrijke bedrijfsfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw bedrijfsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest in de buurt van Herenthout? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.