https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Grimbergen

Mooi Bedrijfsfeest nabij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Grimbergen

Bent u op zoek naar een leuke plek om een bedrijfsfeest te organiseren in de buurt van Grimbergen? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze prachtplek gelegen bij Grimbergen heeft alles in huis om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een bedrijfsfeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Grimbergen. Kortom, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Grimbergen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Grimbergen voor chique bedrijfsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Grimbergen en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Grimbergen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Grimbergen en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.