https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Edegem

Prachtig Bedrijfsfeest bij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsfeest bij Edegem

Aan het speuren naar een leuke stek om een bedrijfsfeest te laten doorgaan bij Edegem? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Deze prachtplek nabij Edegem heeft alles om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Edegem. Kortom, voor een gedroomd bedrijfsfeest bij Edegem, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Edegem voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Edegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Edegem noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Edegem ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Edegem echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Edegem als het aankomt op de organisatie van succesrijke bedrijfsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Edegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Edegem? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.