https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Duffel

Prachtig Bedrijfsfeest bij Duffel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsfeest bij Duffel

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een bedrijfsfeest te laten doorgaan bij Duffel? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Duffel heeft alles om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai bedrijfsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Duffel. Kortom, voor een gedroomd bedrijfsfeest bij Duffel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Duffel voor chique bedrijfsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Duffel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Duffel en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Duffel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Duffel en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Duffel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Duffel? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Kijk op onze site.