https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Diegem

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Diegem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Diegem

Bent u op zoek naar een mooie plaats om een bedrijfsfeest te houden bij Diegem? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Diegem is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Diegem. Dus, voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Diegem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Diegem voor chique bedrijfsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Diegem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste parel nabij Diegem noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Diegem ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Diegem echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Diegem als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.