https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Deurne

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Deurne

Toevallig op zoek naar een knappe gelegenheid om een bedrijfsfeest te houden nabij Deurne? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Deurne heeft alles in huis om van een bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn prima geschikt voor bedrijfsfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Deurne. Kort samengevat, voor een gedroomd bedrijfsfeest bij Deurne, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Deurne voor chique bedrijfsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Deurne badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Deurne noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Deurne ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een bedrijfsfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Deurne en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Deurne zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Deurne? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.