https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Brussel

Prachtig Bedrijfsfeest bij Brussel

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsfeest bij Brussel

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een bedrijfsfeest te vieren bij Brussel? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze rustige locatie bij Brussel heeft alles om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Brussel. Kortom, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Brussel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Brussel voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Brussel baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Brussel noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Brussel en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke bedrijfsfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!