https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Bossenstein

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Bossenstein

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Bossenstein

Aan het speuren naar een geschikte zaal om een bedrijfsfeest te houden nabij Bossenstein? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Bossenstein heeft alles om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Bossenstein. Kortom, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Bossenstein, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Bossenstein voor klassevolle bedrijfsfeesten

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Bossenstein noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Bossenstein echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Bossenstein en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke bedrijfsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Bossenstein? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Verken onze site.