https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Boom

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Boom

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsfeest bij Boom

Toevallig op zoek naar een knappe zaal om een bedrijfsfeest te organiseren vlakbij Boom? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord bij Boom heeft alles om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Boom. Kort gezegd, voor een gedroomd bedrijfsfeest bij Boom, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Boom voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft bedrijfsfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Boom badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Boom en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boom ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Boom echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Boom als het gaat over het organiseren van stijlvolle bedrijfsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boom staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest bij Boom? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Verken onze site.