https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Boechout

Mooi Bedrijfsfeest nabij Boechout

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Boechout

Toevallig op zoek naar een geschikte stek om een bedrijfsfeest te laten doorgaan in de buurt van Boechout? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Boechout is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor bedrijfsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Boechout. Kort gezegd, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Boechout, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Boechout voor chique bedrijfsfeesten

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Boechout baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Boechout en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boechout ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Boechout echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Boechout als het aankomt op het inrichten van sublieme bedrijfsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Boechout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Boechout? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.