https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Berlaar

Prachtig Bedrijfsfeest bij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Berlaar

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een bedrijfsfeest te laten doorgaan in de buurt van Berlaar? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Berlaar is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Berlaar. Kort samengevat, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Berlaar, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Berlaar voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De immense tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Berlaar baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Berlaar en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Berlaar ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Berlaar echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Berlaar als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Berlaar zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Berlaar? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Kijk op onze site.