https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Beerzel

Prachtig Bedrijfsfeest bij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsfeest bij Beerzel

Op zoek naar een fraaie plek om een bedrijfsfeest te organiseren nabij Beerzel? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Dit verborgen pareltje gelegen bij Beerzel heeft alles om van een bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Beerzel. Kort samengevat, voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Beerzel, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Beerzel voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Beerzel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Beerzel en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Beerzel echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Beerzel als het gaat over het inrichten van succesrijke bedrijfsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique bedrijfsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een bedrijfsfeest bij Beerzel? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Kijk op onze site.