https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Antwerpen

Prachtig Bedrijfsfeest bij Antwerpen

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsfeest bij Antwerpen

Toevallig op zoek naar een knappe plaats om een bedrijfsfeest te laten doorgaan vlakbij Antwerpen? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze prachtplek bij Antwerpen heeft alles om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Antwerpen. Kortom, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Antwerpen, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Antwerpen voor chique bedrijfsfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Antwerpen badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Antwerpen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Antwerpen absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Antwerpen als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest bij Antwerpen? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.