https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Zandhoven

Prachtig Bedrijfsevenement bij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsevenement bij Zandhoven

Bent u op zoek naar een leuke stek om een bedrijfsevenement te houden vlakbij Zandhoven? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze rustige locatie bij Zandhoven heeft alles om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai bedrijfsevenement in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zandhoven. Kortom, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Zandhoven, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Zandhoven voor chique bedrijfsevenementen

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Zandhoven noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zandhoven ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Zandhoven als het aankomt op de organisatie van stijlvolle bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zandhoven staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.