https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Wommelgem

Mooi Bedrijfsevenement nabij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsevenement bij Wommelgem

Toevallig op zoek naar een geschikte stek om een bedrijfsevenement te vieren vlakbij Wommelgem? Dan is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Deze fraaie oase van rust bij Wommelgem beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wommelgem. Kort gezegd, voor een perfect bedrijfsevenement bij Wommelgem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Wommelgem voor chique bedrijfsevenementen

De ruime tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste plek nabij Wommelgem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wommelgem ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Wommelgem niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door de talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Wommelgem en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.