https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Wijnegem

Prachtig Bedrijfsevenement bij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Wijnegem

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een bedrijfsevenement te laten plaatsvinden in de buurt van Wijnegem? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Dit verborgen pareltje in de buurt van Wijnegem is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique bedrijfsevenement in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wijnegem. Kortom, voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Wijnegem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Wijnegem voor chique bedrijfsevenementen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Wijnegem noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Wijnegem absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Wijnegem als het gaat over de organisatie van succesrijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.