https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Wiekevorst

Prachtig Bedrijfsevenement bij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Wiekevorst

Aan het speuren naar een mooie stek om een bedrijfsevenement te laten doorgaan nabij Wiekevorst? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Wiekevorst heeft alles om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een bedrijfsevenement in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kort gezegd, voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Wiekevorst, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Wiekevorst voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsevenement nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Wiekevorst noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Wiekevorst en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsevenement een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!