https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Vremde

Prachtig Bedrijfsevenement bij Vremde

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsevenement bij Vremde

Op zoek naar een knappe stek om een bedrijfsevenement te organiseren in de buurt van Vremde? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust vlakbij Vremde heeft alles om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Vremde. Dus, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Vremde, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Vremde voor chique bedrijfsevenementen

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Vremde baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Vremde en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Vremde niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door de talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsevenement op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Vremde als het aankomt op de organisatie van stijlvolle bedrijfsevenementen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsevenement een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.