https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Ter Elst

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Ter Elst

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsevenement bij Ter Elst

Toevallig op zoek naar een mooie plaats om een bedrijfsevenement te vieren bij Ter Elst? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Ter Elst is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Ter Elst. Kort gezegd, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Ter Elst, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Ter Elst voor chique bedrijfsevenementen

De immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste parel in de buurt van Ter Elst noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Ter Elst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ter Elst echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Ter Elst en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle bedrijfsevenementen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Ter Elst staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.