https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Sint-Katelijne-Waver

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Sint-Katelijne-Waver

Bent u op zoek naar een mooie plek om een bedrijfsevenement te laten plaatsvinden in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Deze rustige locatie gelegen bij Sint-Katelijne-Waver heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor bedrijfsevenementen . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique bedrijfsevenement in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kortom, voor een perfect bedrijfsevenement bij Sint-Katelijne-Waver, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Sint-Katelijne-Waver voor klassevolle bedrijfsevenementen

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Sint-Katelijne-Waver noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme bedrijfsevenementen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsevenement een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.