https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Schoten

Mooi Bedrijfsevenement bij Schoten

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsevenement bij Schoten

Aan het speuren naar een mooie plaats om een bedrijfsevenement te houden nabij Schoten? Dan is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Deze rustige locatie vlakbij Schoten heeft alles om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn heel geschikt voor bedrijfsevenementen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schoten. Kortom, voor een perfect bedrijfsevenement bij Schoten, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Schoten voor stijlvolle bedrijfsevenementen

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Schoten badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Schoten noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schoten ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Schoten als het gaat over de organisatie van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.