https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Schelle

Mooi Bedrijfsevenement nabij Schelle

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsevenement bij Schelle

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een bedrijfsevenement te organiseren bij Schelle? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Schelle heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schelle. Dus, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Schelle, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Schelle voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Onze ruime tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schelle baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste parel in de buurt van Schelle noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schelle ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schelle absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door de vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Schelle en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schelle staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.