https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Ranst

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Ranst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Ranst

Aan het speuren naar een knappe zaal om een bedrijfsevenement te laten plaatsvinden in de buurt van Ranst? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Dit mooie, rustige oord bij Ranst heeft alles om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Ranst. Kort samengevat, voor een op en top perfect bedrijfsevenement bij Ranst, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Ranst voor chique bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Ranst badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Ranst noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ranst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Ranst echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Ranst en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Ranst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.