https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Puurs

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Puurs

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Puurs

Bent u op zoek naar een fraaie plek om een bedrijfsevenement te houden bij Puurs? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Puurs is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Puurs. Kortom, voor een op en top perfect bedrijfsevenement bij Puurs, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Puurs voor chique bedrijfsevenementen

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Puurs baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste plek in de buurt van Puurs noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Puurs ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Puurs en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.