https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Putte

Prachtig Bedrijfsevenement bij Putte

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsevenement bij Putte

Aan het speuren naar een leuke plek om een bedrijfsevenement te doen plaatsvinden in de buurt van Putte? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Putte beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsevenementen . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Putte. Dus, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Putte, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Putte voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Onze ruime tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Putte baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Putte noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Putte ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Putte absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Putte en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Putte staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!