https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Niel

Mooi Bedrijfsevenement bij Niel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Niel

Bent u op zoek naar een knappe gelegenheid om een bedrijfsevenement te laten plaatsvinden bij Niel? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Dit verborgen pareltje nabij Niel is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Niel. Dus, voor een op en top perfect bedrijfsevenement bij Niel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Niel voor chique bedrijfsevenementen

Onze immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent bedrijfsevenement nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Niel badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Niel noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Niel ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Niel echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Niel als het gaat over het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die nodig is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.