https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Mortsel

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Mortsel

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Mortsel

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een bedrijfsevenement te laten plaatsvinden vlakbij Mortsel? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Mortsel heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor bedrijfsevenementen . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Mortsel. Kortom, voor een op en top perfect bedrijfsevenement bij Mortsel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Mortsel voor klassevolle bedrijfsevenementen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent bedrijfsevenement nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Mortsel badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Mortsel noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Mortsel absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Mortsel als het gaat over het organiseren van stijlvolle bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Mortsel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.